Fietsverhuur

Fiets huren in Utrecht

Bij Fietspunt kunt u terecht voor diverse vormen van fietsverhuur.

Neem ook eens een kijkje op onze speciale website voor diverse vormen van fietsverhuur.

Op onze website www.fietsverhuurutrecht.nl vind u meer informatie over fietsverhuur, prijzen, offerte aanvragen en reserveringen!

Fietsverhuur Utrecht

Dagverhuur

Huur een fiets om lekker een dagje te toeren in en om Utrecht. U kunt hiervoor terecht in één van onze filialen of bij het VVV kantoor op het domplein.

Verhuur voor meerdere dagen

Natuurlijk kunt u ook een fiets huren voor enkele dagen of zelfs weken. Ook hiervoor kunt u ook terecht in één van onze filialen. Vroegtijdig reserveren is gewenst en voornamelijk in de zomermaanden aan te raden.

Groepsverhuur
Groepsverhuur is een vorm van fietsverhuur waarvan veel gebruik wordt gemaakt. Denk hierbij aan een dagje uit met collega´s, vervoer voor zakenrelaties of een bezoek aan een museum met familieleden. Gedurende het hele jaar komen aanvragen voor deze vorm van verhuur binnen, met topdrukte tijdens de zomermaanden. Uiteraard is bezorgen en ophalen op de door uw gewenste plaats en tijdstip geen probleem. Vroegtijdig reserveren is gewenst en voornamelijk in de zomermaanden aan te raden.

Bedrijfsfietsen verhuur

Fietspunt heeft contracten met diverse bedrijven waar de fietsen van Fietspunt dagelijks worden gebruikt als dienstfietsen en/of persoonsgebonden fietsen.

Deze vorm van verhuur is vergelijkbaar met het Fietsenplan, alleen blijven de fietsen eigendom van Fietspunt B.V. Indien u interesse hebt in het huren van bedrijfsfietsen kunt u een vrijblijvende afspraak maken met Martin van Bentum via verhuur@fietspunt.net

Wilt u meer weten? Op de website www.fietsverhuurutrecht.nl kunt u terecht voor meer informatie, prijzen, offerte aanvragen en reserveringen!

Hotelservice

Fietspunt heeft ook huurfietsen staan in diverse  hotels waar de gasten van het betreffende hotel een Fietspunt fiets kunnen huren. Het onderhoud van deze fietsen is dan een taak van Fietspunt waardoor het hotel daar weinig omkijken naar heeft.